Happy Companies filosofie
 
HPPCMPNS_PG

Filosofie

Wij geloven dat het tijd is voor een andere economie. Een economie waarin het geluk van medewerkers en klanten voorop staat. Waar de macht niet meer aan het grote is, maar de kracht zit in het delen van het kleine. Geluk ontstaat door te durven delen en niet te denken en te handelen vanuit schaarste. We geloven hierin en beseffen ons tegelijkertijd dat het geen ‘easy ride’ is. We ervaren immers elke dag dat geluk ook betekent: hard werken, fouten maken en het lef hebben om daarna weer door te gaan. Ons doel is het toevoegen van stukjes geluk aan de wereld door een gezond financieel rendement na te streven.
Hierdoor kunnen wij duurzaam investeren in de dromen van medewerkers en klanten en daarmee geluk toevoegen aan de wereld.


Wij geloven dat als wij doen waar wij oprecht gelukkig van worden, wij met elkaar bijzondere dingen kunnen creëren. Dit werkt aanstekelijk op onze omgeving en zorgt voor een positieve verandering binnen de organisaties waar we mee werken. Wij geloven in organisatievormen die ondersteunend zijn aan het durven delen en verbinden. Waarin de relatie tussen de medewerker en klant centraal staat. Hierdoor ontstaan organisaties die gericht zijn op de dromen, behoeften, vragen en problemen van klanten. Organisaties die de vragen van klanten snel oppikken en het liefst voor zijn. Organisaties waar nieuwsgierige mensen werken die plezier hebben om samen met hun klanten goede oplossingen te bedenken, mooie diensten te leveren en prachtige producten te maken.

Zodat die organisaties uiteindelijk mooiere plekken worden die bijdragen aan deze wonderlijke wereld.

Wij zijn Happy Companies! Aangenaam!