Happy Companies raymon-geurts
 
HPPCMPNS_SNGL
Raymon Geurts

Raymon Geurts

Talent

Naast oprichter en directeur, ben ik sr. adviseur en business coach bij Berckeley Square. Ik begeleid organisaties in diepgaande veranderingen naar zelforganisatie. In die projecten coach ik leidinggevenden en begeleid ik (management)teams in het behalen van hun doelen. Mijn streven is daarbij altijd om menselijk potentieel te ontsluiten. Ik zie graag mensen en organisatie groeien!

Samen bouwen

Ik bouw graag samen met klanten en medewerkers aan diepgaande veranderingen. Ik kan daarin verbinden vanuit mijn talent om samenhang te brengen, richting te geven en liefdevol te confronteren: hard op de inhoud en zacht op de relatie. Vanuit de analyse kan ik versnellen.

Een mooiere wereld

Ik haal inspiratie uit het bouwen met ‘gewone’ mensen, die tot veel meer in staat zijn dan ze zelf vooraf denken. Iedere keer weer zie ik daar een mooie uitdaging in om samen met hen de wereld een beetje mooier te maken.

De klant over Raymon:

“Energieke, slimme, betrouwbare en integere kerel. Kan je goed samen met bouwen, heeft mooie inzichten en kan goed nieuwe perspectieve scheppen.”

Neem contact op

 
+31 6 20 42 30 81
LinkedIn account
 
Project Raymon Geurts

Gemeentebelastingen Rotterdam Organisatieontwikkeling