Happy Companies bas-van-straaten
 
HPPCMPNS_SNGL
Bas van Straaten

Bas van Straaten

Talent

Iedereen wil verbeteren. In sport, werk of door af te vallen. Maar je zult iets aan je gewoontes moeten veranderen om te verbeteren – en dat is moeilijk. Ik begeleid deze veranderingen door samen op zoek te gaan naar wat werkt en waar we op door kunnen bouwen. Ik respecteer wat er al is en maak snel de beweging naar de verandering. Maar ik spreek je wel aan op de gewoontes die verandering in de weg staan!

Direct in beweging

Praten over beweging helpt niet, je kunt beter gewoon doen! Door te bewegen ontstaat de ruimte om te veranderen. En als je toch moet veranderen, doe het dan maar direct. Veranderen is leuker dan praten over veranderen!

Operationeel management

Leren van het verleden is belangrijk, nadenken over de toekomst ook. Maar het enige moment waarop er iets kan veranderen is in het NU. En de enige plek waarop iets kan veranderen is in de operatie. In ‘die operatie’ zie je voor elke functie -van directie tot werkvloer- de waarde uitgedrukt die jij toevoegt aan de organisatie. Ik ben de adviseur die helpt bij het verbeteren van de operatie: van werkvloer tot directie.

De klant over Bas:

Betrouwbare verbinder; biedt structuur; breekt met zijn vragen het gesprek open; houdt altijd het doel voor ogen; weet met z’n grappen elke keer weer te versnellen’.

Neem contact op

 
+31 6 16 60 69 43
LinkedIn account